Текст
6-сәуір күні 1-сынып оқушыларында көркем еңбек пәнінен "Ұлттық тағамдар мен сусындар" тақырыбында Қолғанат Ақгүл ашық сабақ өткізді. Сабақтың өту деңгейі:жоғары.
1.2.3.1 Қарапайым тәсілдермен материалдарды және компоненттерді өлшеу, белгілеу, қию, формасын келтіру, жинақтау, қосу және біріктіру
1.2.3.4Шығармашылық жұмыстарды дайындау барысында қазақ ұлттық мәдениетінің элементтерін қолдану Оқушылардың қызығушылығын ояту мақсатында түрлі әдіс-тәсілдер (қоңырау шалу, қара жәшік, модель жаса, табан ізі) қолданды. Оқушылар сабаққа белсенді қатысты. Сабақ өз мақсатына жетті. Ұсыныс: оқушылардың суретті дұрыс бояуын қадағалау